2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı ilan edilmiştir.
Tüm öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.
Sınav Programı için Tıklayınız

Bütünleme sınavları:
1) Öğrenciler mazeretleri nedeniyle yarıyıl sonu sınavlarına giremedikleri dersler, yarıyıl sonu sınavları sonunda FD veya FF notu alarak başarısız oldukları dersler ile DD veya DC notu alarak başarılı oldukları derslerden bütünleme sınavlarına girebilirler. Bu hak bir sonraki yarıyıla devredilmez.
2) Bütünleme sınavına girebilmek için; sınavların yapılacağı yarıyılda, öğrencinin ilgili derslere kayıt yaptırmış olması ve bu derslerin yarıyıl sonu sınavına girebilme şartlarını yerine getirmiş olması gerekir. Bütünleme sınavlarına giremeyen öğrencilere mazeret sınav hakkı verilmez.
3) Bütünleme sınavında alınan not, o dersin yarıyıl sonu sınav notu yerine geçer. Ara sınav, yarıyıl içi çalışmalar ve bütünleme sınav notunun ağırlıkları yarıyıl sonu sınavlarında olduğu gibi hesaplanır.
4) Bütünleme sınavına girilen derslerde, önceki başarı notu ne olursa olsun, son başarı notu esas alınır.

Son Güncelleme Tarihi : 24.02.2021 10:35 Okunma Sayısı : 1204