2021 Yılı Yaz Dönemi Meslek Stajları Hakkında

Yaz Dönemi Zorunlu Meslek Stajları Hakkında

Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Eğitim-Öğretim Esasları' na zorunlu seçmeli meslek stajlarının yapılışına ilişkin 9. maddenin eklenmesinin uygun olduğuna dair Üniversitemiz Senatosunun 10/03/2021 tarih ve 598/5 sayılı kararı uyarınca öğrencilerimiz 2021 Yaz Dönemi meslek stajlarını yüz yüze ya da uzaktan öğretim yöntemiyle yapabileceklerdir. 2021 Yaz döneminde meslek stajını yapmak isteyen öğrencilerimizin staj yapılış şekillerine ilişkin dilekçelerini en geç 18 Haziran 2021 tarihine kadar şahsen ya da Yüksekekokulumuzun e-posta  (ula-myo@mu.edu.tr) adresine  e-posta yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.

Meslek stajlarını yüz yüze yapmak isteyen öğrencilerimizin ayrıca Sosyal Güvenlik Araştırma Formu ( ya da e-devlet üzerinden alınacak SPAS Belgesi ) ve Stajyer Öğrenci Kabul Formunu onaylanmış olarak en geç 18 Haziran 2021 tarihine kadar Bölüm Sekreterliğine teslim etmesi gerekmektedir.



1. MESLEK STAJINI YÜZ YÜZE YAPMAK İSTEYENLER İÇİN 
                       
 - Örnek Dilekçe

- Yüksekokulumuzdan şahsen Staj Defteri alamayacak öğrencilerimiz  aşağıda başlıklarda verilen dosyalarla  Staj Defterini oluşturabilir. 

Kapak

Staj Değerlendirme formu (Kaşelenip, İşyeri/Birim amiri tarafından doldurulup imzalanacaktır)

Yapılan Pratik (Hangi birimde, kaç gün çalıştığınız hakkında aynı birimde çalıştıysanız tek bir formda doldurabilirsiniz. Kaşelenip, İşyeri/Birim amiri tarafından doldurulup imzalanacaktır.)

Haftalık İş Dökümü 

Günlük İş Dökümü  (Kaşelenip, İşyeri/Birim amiri tarafından doldurulup imzalanacaktır)

Devam Takip Çizelgesi (Kaşelenip, İşyeri/Birim amiri tarafından doldurulup imzalanacaktır.)

  - Stajyer Öğrenci Kabul Formu  (Staj yeri ile ilgili Danışman Onayı alındıktan sonra iki nüsha imzalanıp kaşelenip Meslek Yüksekokulumuza ulaştırılması gerekmektedir.)
  - Sosyal Güvenlik Araştırma Formu (Meslek Yüksekokulumuza ulaştırılması gerekmektedir.)

Meslek stajını yüz yüze yapacak öğrencilerimiz için 2021 Yaz Dönemi  Staj İşgünü Takvimi
 


2. MESLEK STAJINI UZAKTAN ÖĞRETİM YÖNTEMİYLE YAPMAK İSTEYENLER İÇİN  

 - Örnek Dilekçe

Not 1: Meslek stajını kayıtlı olduğu okulun bölümünde yapmak isteyen öğrenciler için meslek stajı yerine uzaktan öğretim yöntemiyle yapılacak çalışmalar 5 Temmuz 2021 tarihine kadar Bölüm Başkanlıkları tarafından DYS üzerinden öğrencilere ilan edilecektir.

Not 2: Meslek stajı yerine Öğrenciler tarafından yapılacak olan çalışmanın 20 Ağustos 2021 tarihi saat 24:00’a kadar öğrenciler tarafından DYS’ye yüklenmesi gerekmektedir.
 

Son Güncelleme Tarihi : 20.08.2021 15:42 Okunma Sayısı : 4268

Son Duyurular