Catering Sektöründe Gıda Teknikerinin Rolü

Ula Ali Koçman Meslek Yüksek Okulu Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı Öğretim Görevlisi Ayşe Sena Engin tarafından 20 Aralık Pazartesi günü Catering Sektöründe Gıda Tekniklerinin Rolü semineri verildi. Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen etkinlik kapsamında öğrencilere, Catering şirketlerinde gıda koruma, paketleme, hazırlama, ulaştırma, sergileme alanlarının tümünü hakkında bilgiler verilirken planlama sürecinin de önemi vurgulanarak, ileride bu mesleği yapmaya aday öğrencilerin iyi bir gıda teknikeri olabilmesi için uygulaması gereken şartlara, oluşabilecek herhangi bir sorunlara olası çözümlere dikkat çekildi.

Son Güncelleme Tarihi : 22.12.2021 22:13

Son Etkinlikler
>