Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Engellilik konuşuldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Engelsiz Kampüs Birimi tarafından “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla 5 Aralık Pazartesi günü “Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Engellilik” başlıklı panel düzenlendi.

Açılış konuşmasını MSKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bakiye Uğur’un yaptığı panele, MSKÜ Genel Sekreter Yardımcıları Haşim Koç ve Çetin Haliloğlu, Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü, kurum temsilcileri, akademik ve idari personel, Muğlalılar ve öğrenciler katıldı.
Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen panelde Muğla Engelliler Derneği Başkan Yardımcılığı görevini yürüten, Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu Engelli Öğrenci Birimi temsilcimiz Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğretim Görevlisi İkbal Güven Arslan, disiplinlerarası bakış açısıyla engellilik, farkındalık ve gönüllülük konusunda değerlendirmeler yaptı.

Son Güncelleme Tarihi : 19.12.2022 12:56

Son Etkinlikler