2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Mazeret Sınavı

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında mazeretleri nedeniyle ara sınavlarına giremeyen  Yüksekokulumuz öğrencilerinin başvurularının Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’nin 19.maddesinin 1. fıkrasının c bendine* göre değerlendirme sonuçları için TIKLAYINIZ.

Mazeretleri uygun görülen öğrencilerimizin  mazeret sınav tarihleri için TIKLAYINIZ.

* Mazeret Sınavı: Haklı ve geçerli bir mazereti nedeniyle ara sınava giremeyen öğrencilere, ilgili yönetim kurulu tarafından mazeret sınav hakkı verilir. Öğrencinin mazeret sınavına kabul edilmesi için mazeretini belgelere dayandıran bir dilekçe ile mazeretinin oluştuğu günden itibaren 5 gün içinde dekanlığa/müdürlüğe başvurmuş ve ilgili yönetim kurulunca mazeretinin kabul edilmiş olması gerekir. Ara sınav mazeret sınavları ilgili yönetim kurulunun belirlediği tarihlerde yapılır. Mazeret sınavına girmeyen öğrenci için tekrar mazeret sınavı açılmaz.

Son Güncelleme Tarihi : 29.04.2021 13:53 Okunma Sayısı : 736

Son Duyurular