ÖSYM Tarafından Yerleştirilen Öğrencilerimiz İçin Kayıt Bilgileri (2020)

Sevgili Öğrencilerimiz Hoş Geldiniz.

Yüksekokulumuzu  tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, üniversiteli olma sevincinizi sizlerle paylaşmak üzere heyecanla bekliyoruz. Yüksekokulumuz bölüm/programlarına yerleşen tüm öğrencilerimiz e-devlet üzerinden kayıt yaptıracaklardır.

E-Devletten Kayıt İşlemleri: 29 Ağustos-6 Eylül 2020 (saat:23.59'a kadar) tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/ web sitesi üzerinden Üniversite E-Kayıt menüsünden  yapılacaktır. 

COVİD-19 Salgını Nedeniyle Kayıtların E-Devlet üzerinden yapılması zorunludur.

*E-devlet üzerinden elektronik kayıt yaptıran öğrencilerin   kayıt için Üniversiteye gelme ve evrak teslim etme zorunluluğu yoktur.

* E-devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrenciler bilgi ve kayıt formu ile 4 adet 4.5x6 ebadında fotoğraflarını (fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş, önden görüntülü, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır) 30 Ekim 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Yüksekokulumuza teslim edecektir.
 
Ders Kaydı: 28 Eylül- 02 Ekim 2020  tarihleri arasında yüz yüze veya uzaktan (https://obs.mu.edu.tr/yapılabilir.

2020-2021 Öğretim Yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne 2020 YKS Sonucunda Yerleşen Öğrenciler için Öğrenci Numarası Sorgulama Ekranı
2020-2021 Öğretim Yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne 2020 YKS Sonucunda Yerleşen Öğrenciler için Öğrenci Bilgi ve Kayıt Formu (KAYIT MASASINA GELMEDEN ÖNCE FORMU DOLDURUNUZ. KAYIT FORMUNU DOLDURMAK ZORUNLUDUR)
 
Üniversitemize bu sene kayıt yaptıracak öğrencilerimizin bilişim hizmetlerinden yararlanabilmeleri için gerekli kullanıcı adı ve şifre öğrenme yöntemi için tıklayınız. (Kullanıcı adı ve şifre almak için öncelikle e-devletten veya yüz yüze kayıt işlemini gerçekleştirmiş olmanız gerekmektedir.) Kullanıcı bilgilerinin aktivasyonu için https://aktivasyon.mu.edu.tr/

Son Güncelleme Tarihi : 29.03.2021 15:05 Okunma Sayısı : 2550

Son Duyurular