Tanıtım Günleri

Değerli aday öğrencilerimiz, Üniversitemiz tanıtım günleri kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) fuaye alanındaki tanıtım standımıza ve Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu’na sizleri tercih dönemi süreci ve bölümlerimiz hakkında bilgilendirmek için bekliyoruz. 28.07.2023-4.08.2023 tarihleri arasında hafta içi her gün 10.00-17.00 saatleri arasında Yüksekokulumuz bölümleri hakkında detaylı bir biçimde bilgi alabilirsiniz ve yerleşkemizi ziyaret edebilirsiniz.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) fuaye alanına 11.00,13.00,15.00 saatlerinde Valilik önünden kalkan araçlarla kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. “Bilginin Sevgiyle Bütünleştiği Üniversite” sloganıyla bilimselliği perspektif edinmiş Üniversitemizin sizler için en doğru tercihler arasında yer alacağına olan inancımız tam.

Standımızda küçük bir sanal gezinti yapmak için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 31.07.2023 13:57 Okunma Sayısı : 553