Dünya yürüyor Ula yürüyor

Ula Toplum Sağlığı Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi koordinasyonunda ilçemizde "3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü" kapsamında yürüyüş düzenlendi.
Ula Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yağmur Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yiğit, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Öznur Özenmez Bilgilisoy ve personelleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi Koordinatörü Ferhan Sarı, Yüksekokul Sekreterimiz Ebru Türkler, Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Ayşe Sena Engin, meslek yüksekokulu öğrencilerimiz ile ilçemiz okullarından öğrencilerin katıldığı, Ula Göleti etrafında yapılan yürüyüş kapsamında sağlıklı beslenme alışkanlıklarının geliştirilmesi, aktif yaşam tarzının benimsenmesi ve sağlıklı yaşam kültürünün yaygınlaştırılması mesajı verildi.

Son Güncelleme Tarihi : 06.10.2023 10:52

Son Etkinlikler