Eğitim öğretim yılının ilk haftasında oryantasyon eğitimi verildi.

Meslek yüksekokulumuz 2024-2025 eğitim öğretim yılına başladı. İlk hafta boyunca okulumuza yeni gelen öğrencilerimize yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi. Oryantasyon programının ilk gününde Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Özgür Ceylan ile Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Ayşe Sena Engin ve Öğr. Gör. Dr. Hakan Sarıkale'nin katılımlarıyla okulumuza yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon eğitimi verildi. Birimin tanıtıldığı eğitim kapsamında öğrencilerimiz barınma, ulaşım, burs, öğrenci değişim hareketliliği programları ve sportif faaliyetler ile ilgili sorularına cevap buldular. Hafta boyunca süren oryantasyon programı çerçevesinde öğrencilere sağlıklı beslenme, girişimcilik, bağımlılıkla ve yasadışı faaliyetler ile mücadele, çevre koruma, İŞKUR gibi bir çok konuda eğitimler verildi. Bölüm ve danışman öğretim elemanları da öğrencilere ders geçme, ders yönetim sistemi kullanımı ve Ula’nın tanıtılması gibi bir çok konuda bilgi akışı sundu.

Son Güncelleme : 08.10.2024 01:52

Son Etkinlikler