Emekli Öğretim Üyesi Ali İhsan ÖZTÜRK Öğrencilerle Buluştu

Arı ve Arıcılık Topluluğu'nun yürüttüğü 'Kariyer Günleri' etkinlikleri kapsamında Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Arıcılık Programı’nda uzun yıllar öğretim üyesi kadrosunda görev yapmış Dr. Ali İhsan ÖZTÜRK mesleki deneyimlerini paylaşmak üzere yüksekokulumuzda seminer verdi. Arıcılık Programı öğrencileriyle arı ve arıcılık üzerine bilgiler paylaşan ÖZTÜRK, öğrencilere hayata dair tavsiyelerde de bulundu. Prof.Dr. Özgür CEYLAN, Doç.Dr. Rahşan İVGİN TUNCA, Doç.Dr. Okan ÖZGÜL ve Öğr.Gör.Dr. Bahar BALCI AYDOĞAN’nın da katıldığı seminere Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri de ilgi gösterdi. Arıcılık ve Halkla İlişikler ve Tanıtım Programı öğrencileri Öztürk’ün mesleki deneyimlerden yararlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Etkinlik sonunda Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Özgür CEYLAN, Öztürk’e katkılarından dolayı teşekkür belgesi sundu.

Son Güncelleme Tarihi : 22.12.2022 22:35

Son Etkinlikler