Ula Halk Eğitim Merkezi Yeni Dönem Kurslarını Tanıttı

Ula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevinç Yakıt, Yüksekokul öğrencilerimize kurslar ve kurumun işleyişi hakkında bilgi verdi. Yakıt, öğrencilerin kurs taleplerini de dinledi ve talepler çerçevesinde gerekli çalışmaların yapılarak öğrencilerin ilgi duydukları alanlar hakkında kursların açılabileceğini ifade etti. Ula Halk Eğitim Merkezi’nin Diksiyon, İngilizce, İletişim Becerileri, Dikey Geçiş Sınavı, El Sanatları gibi birçok alanda hizmet verdiğini vurgulayan Yakıt, Yüksekokul öğrencilerini de kurslarda görmekten mutluluk duyacaklarını dile getirdi. Yakıt’a, Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Özgür Ceylan da eşlik etti. Ceylan, öğrencileri söz konusu sertifikalı kursların iş yaşamında sağlayacağı avantajlar hakkında bilgilendirdi.

Son Güncelleme Tarihi : 24.10.2023 15:32

Son Etkinlikler