2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz mezuniyet töreni, diğer fakülte ve yüksekokullar ile birlikte 13 Haziran 2022 tarihinde Muğla Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Sağanak yağışa rağmen büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen törene; Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, MSKÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Çiçek, MSKÜ akademisyenleri ve personeli ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Öğrencilerin geçit töreni ile başlayan mezuniyet töreninde öğrenciler ailelerini, öğretim üyelerini ve protokolü selamladı. Yağmurun etkisini arttırmasıyla sahneye çıkan Rektör Prof.Dr. Hüseyin Çiçek, bu mezuniyet töreninin farklı ve unutulmaz bir tören olacağını söyleyerek, tüm öğrencileri kep atma seremonisi için tören alanına davet etti. Etkili yağmura rağmen öğrenciler mezuniyetlerini müzik eşliğinde büyük bir coşkuyla kutladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme Tarihi : 16.11.2022 14:48 Okunma Sayısı : 696