Emekli Personellerimize Veda Yemeği Düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu’na uzun süre hizmet etmiş ve artık emekliliğe ayrılma zamanı gelmiş akademik ve idari personele veda yemeği düzenlendi. Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü, Arıcılık Programı’nda uzun yıllar öğretim üyesi kadrosunda görev yapmış Dr. Ali İhsan ÖZTÜRK ve yüksekokulun idari kadrosunda görev almış olan Vedat AKTAŞ ve Mehmet GÖKGEDİK için veda yemeği düzenlendi. Emekli personelle yemekte buluşan yüksekokulun akademik ve idari kadrosu keyifli dakikalar geçirdi. Veda yemeğine Ula Belediye Başkanı Özay TÜRKLER’de katılım sağlayarak akademik ve idari personel ile yüksekokulun faaliyetleri hakkında konuştu ve yapılacak projeler için fikir alışverişi sağladı. Yemek sonunda Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Özgür CEYLAN, emekliye ayrılan personele bundan sonraki yaşamlarında aileleri ile sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileyerek, yüksekokulun onların her zaman evi olarak kalacağı ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme Tarihi : 22.02.2023 14:05 Okunma Sayısı : 593