Yeni eğitim öğretim yılı planları kahvaltıda masaya yatırıldı.

Meslek Yüksekokulumuz bu sene bir değişiklik yaparak  "2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Toplantısı"nı bir kahvaltı etkinliği çerçevesinde gerçekleştirdi. Yeni eğitim öğretim yılının planları 3 Ekim Salı günü kahvaltı öncesinde masaya yatırıldı. Meslek Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Özgür Ceylan'ın sunumuyla gerçekleşen toplantı sonrası kahvaltı etkinliğine Rektörümüz Prof. Dr. Turhan Kaçar, Ula Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan, Ula Belediye Başkanı Özay Türkler, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Sülün, Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Ula Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Özçelik ile meslek yüksekokulumuz akademik ve idari personeli katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Turhan Kaçar'ın iyi bir eğitim öğretim yılı temennisini ilettiği toplantı Ula'da yüksekokul çalışanları ile yerel yönetimi bir araya getirdi.

Son Güncelleme Tarihi : 07.10.2023 18:50 Okunma Sayısı : 271