Yüksekokul Öğrencilerimize Narkotik Madde Bağımlılığı Hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Narkotik madde bağımlılığı konusunda öğrencilerimizi bilinçlendirmek amacıyla, yüksekokulumuzun talebi doğrultusunda, Muğla İl Narkotik Şube Müdürlüğü ve Ula İlçe Emniyet Amirliği koordinasyonunda öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı. Ula Nail Çakırhan Toplantı Salonu'nda 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10:00 ve 13:00'de olmak üzere iki kez gerçekleştirilen toplantı kapsamında, madde bağımlılığının gençler üzerindeki etkilerine değinildi. Özellikle turizm bölgesi olması nedeniyle Muğla ilimizde daha yoğun bir narkotik madde kullanımının görüldüğü belirtilen toplantıda, öğrencilerimize madde kullanımının insan üzerindeki fiziksel, sosyal ve psikolojik olumsuz etkilerine ilişkin bilgilendirmeler yapıldı. "Uyuma" uygulaması ve kullanımı hakkında bilgi verilen seminerler sonunda, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Özgür Ceylan tarafından sunumu gerçekleştiren polislerimize teşekkür belgesi verildi.

Son Güncelleme Tarihi : 09.11.2023 14:21 Okunma Sayısı : 291