Yüksekokulumuzda Bahar Yarıyılı Akademik Açılışı Gerçekleştirildi

Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulunda 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı akademik açılışı gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Özgür Ceylan’ın ve öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirilen açılışta, Ülkemizde yasa neden olan doğal afet sonucu yaşanan büyük üzüntü dile getirildi. Açılışta Yüksekokul müdürü ve öğretim elemanları, Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) açıklaması ile uzaktan eğitime geçilmesi sürecinin, öğrenciler açısından en iyi şekilde nasıl yürütüleceği konusunda fikir alışverişinde bulundu. Akademik açılışta Yüksekokul Müdürü Ceylan, 2022 yılı akademik faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ardından Yüksekokuldaki yeniliklerden bahseden Ceylan; fotoğraflarla yenilenen sınıflar, yemekhane, atölye, bayrak köşesi ve bilgisayar laboratuvarı hakkında yüksekokuldaki değişiklikleri öğretim elemanlarına tanıttı. Uzaktan eğitim sürecinin esasları konusunda öğretim elemanlarına hatırlatmalarda bulunan Ceylan: “Ülkemizde yaşanan olağanüstü durum sona erince, öğrencilerimizi bir an önce yenilediğimiz sınıflarda ve bilgisayar laboratuvarında görmek istiyorum. Sizlerin de benimle aynı düşüncede olduğuna inanıyorum” dedi.

Ceylan, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında tüm öğrencilere ve akademik personele başarılar diledi.

Son Güncelleme Tarihi : 28.02.2023 13:03 Okunma Sayısı : 443