Yaz Dönemi Zorunlu Meslek Stajları Hakkında

Üniversitemiz Senatosunun 14.05.2020 tarih ve 572 sayılı toplantısı sonucu alınan karar gereği; yapılacak olan meslek staj süreleri yarıya indirilmiş olup, staja gitmek istemeyenler için de kayıtlı olduğu bölümde uzaktan öğretim yöntemiyle meslek stajı yapabilme seçeneği sunulmuştur.
Alınan karar gereğince meslek stajını yüz yüze yapmak isteyenlerin dilekçelerini yüksekokulumuz bölüm sekreterliği bürosuna en geç 01 Temmuz 2020 tarihine kadar şahsen, meslek stajını uzaktan öğretim yöntemiyle yapmak isteyenlerin dilekçelerini kayıtlı oldukları bölüm / program staj koordinatörlerine en geç 01 Temmuz 2020 tarihine kadar e-posta yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.

1. MESLEK STAJINI YÜZ YÜZE YAPMAK İSTEYENLER İÇİN

- Örnek Dilekçe
        - Staj Defteri Örneği için Aşağıdaki Başlıklara Tıklayınız.
Kapak

Staj Değerlendirme formu (Kaşelenip, İşyeri/Birim amiri tarafından doldurulup imzalanacaktır)

Yapılan Pratik (Hangi birimde, kaç gün çalıştığınız hakkında aynı birimde çalıştıysanız tek bir formda doldurabilirsiniz. Kaşelenip, İşyeri/Birim amiri tarafından doldurulup imzalanacaktır.)

Haftalık İş Dökümü

Günlük İş Dökümü  (Kaşelenip, İşyeri/Birim amiri tarafından doldurulup imzalanacaktır)

Devam Takip Çizelgesi (Kaşelenip, İşyeri/Birim amiri tarafından doldurulup imzalanacaktır.)

- Stajyer Öğrenci Kabul Formu  (Staj yeri ile ilgili Danışman Onayı alındıktan sonra iki nüsha imzalanıp kaşelenip Meslek Yüksekokulumuza şahsen ulaştırmaları gerekmektedir.)
        - Sosyal Güvenlik Araştırma Formu (Meslek Yüksekokulumuza şahsen ulaştırmaları gerekmektedir)

NOT: Meslek stajını yüz yüze yapacak öğrencilerimiz için Yeni Staj Takvimi belirlenecek olup en kısa sürede web sayfamızdan ilan edilecektir.

2. MESLEK STAJINI UZAKTAN ÖĞRETİM YÖNTEMİYLE YAPMAK İSTEYENLER İÇİN

- Örnek Dilekçe

Not 1: Meslek stajını kayıtlı olduğu okulun bölümünde yapmak isteyen öğrenciler için meslek stajı yerine uzaktan öğretim yöntemiyle yapılacak çalışmalar 10 Temmuz 2020 tarihine kadar Bölüm Başkanlıkları tarafından DYS üzerinden öğrencilere ilan edilecektir.

Not 2: Meslek stajı yerine Öğrenciler tarafından yapılacak olan çalışmanın 21 Ağustos 2020 tarihi saat 24:00’a kadar öğrenciler tarafından DYS’ye yüklenmesi gerekmektedir.

STAJ KOORDİNATÖRLERİ
İletişim Bilgileri için Öğretim Elemanlarının isimleri üzerine tıklayınız