ALM Ziyaret Etkinliği

Arıcılık öğrencileri ALM'yi ziyaret etti.

Meslek Yüksekokulumuz Arıcılık Programı öğrencileri Dersler Kapsamında Mesleki Eğitim etkinliği kapsamında Bal analizlerini gözlemlemek için Dr. Taylan Doğaroğlu koordinatörlüğünde üniversitemiz "Araştırma Laboratuvarları Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Bal ve Bal Teknolojisi dersi kapsamında bal analiz teknikleri ve yöntemleri hakkında öğrencileri bilgilendirmek ve bir laboratuvarın nasıl işlendiğini öğrencilerin gözlemlemesi için düzenlenen etkinlik çerçevesinde ülkemizde üretilen balların hak etiği değere ulaşabilmesi amacıyla üniversitemiz bünyesinde bulunan gıda analiz laboratuvarı öğrencilere tanıtıldı. Laboratuvarlarda numunenin hazırlanmasından cihazlarda tetkiklerin yapılmasına kadar uzanan süreci gözlemleme fırsatı bulan öğrencilerimizin bal ve analizle ilgili soruları da ziyaret sırasında yanıt buldu.

Son Güncelleme Tarihi : 29.09.2022 11:32

Son Etkinlikler