Dünya Ormancılık Günü Kutlandı

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası: “Bir kuşağın diktiği ağacın gölgesinde, gelecek kuşak serinler” , “Yuva çocukla, toprak ormanla güzeldir” sloganlarıyla kutlandı.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası Ula Göleti’nde kutlandı. Ula Kaymakamlığı ve Ula Orman İşletme Şefliği tarafından düzenlenen etkinliğe Ula Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan, Ula Orman İşletme Şefi Mehmet Kökçıkaran ve ilçe kurum amirleri katılım sağladı. Yüksekokul öğrencilerimiz ve akademisyenlerinin de katılım sağladığı etkinlikte Ula Göleti çevresine fidan dikildi. Katılımcılara meyve suyu, sulu boya, rüzgâr gülü, kuru boya, kalem seti boyama kitabı, tişört ve şapka hediye edildi.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası her yıl 21-26 Mart tarihleri arasında Orman Haftası etkinlikleri adı altında kutlanmaktadır.

Son Güncelleme Tarihi : 21.03.2024 21:23 Okunma Sayısı : 107