Tazelenme üniversitesi öğrencilerine gıda eğitimi verildi.

Yaşlılıkta bilgi, beceri ve yeteneklerin korunması ve yenilerinin kazandırılmasını sağlamak amacıyla kurulan tazelenme üniversitesine Türkiye'de beş üniversite ev sahipliği yapıyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi de bu beş üniversite arasında yer almanın haklı gururunu yaşıyor.

Üniversitemiz bünyesinde yer alan tazelenme üniversitesi öğrencilerine yönelik üniversite personelimiz de gönüllü eğitimler veriyor. Yüksekokul Müdür Yardımcımız aynı zamanda Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Ayşe Sena Engin 1 Kasım Çarşamba günü tazelenme üniversitesi öğrencilerine, beslenme, sağlıklı yaşamda beslenmenin önemi ve gıda güvenliği konularında eğitim verdi. Yüksekokulumuzda gerçekleşen eğitime katılan tazelenme üniversitesi öğrencileri gıda ve sağlıklı beslenme konusunda farkındalık kazandılar.

Son Güncelleme Tarihi : 06.11.2023 16:30 Okunma Sayısı : 283