Turizm Alanında Öğrenci-Sektör Buluşması Gerçekleştirildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından turizm sektörünün eleman ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan “Öğrenci-Sektör Buluşması”nın 18’incisi gerçekleştirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi fuaye alanında düzenlenen Öğrenci-Sektör Buluşmasına Muğla’nın yanı sıra diğer illerden de sektör temsilcileri katıldı. Öğrenci-Sektör Buluşmasında otel, tur, seyahat, yiyecek-içecek sektörlerinde faaliyet gösteren işletmeler stant açtı. Öğrencilerinin büyük rağbet gösterdiği buluşmada, öğrenciler yaz aylarında çalışmak üzere sektör temsilcileri ile görüştü. Öğrenci-Sektör buluşmasında Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. Özgür Ceylan, Öğr.Gör.Dr. Hakan Sarıkale ve Öğr.Gör.Dr. Songül Kılınç Şahin de çeşitli temaslar gerçekleştirdi.

Son Güncelleme Tarihi : 07.03.2024 17:49 Okunma Sayısı : 108