Ula'da An Peşinde

Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlisi Bahar Balcı Aydoğan'ın düzenlediği ödüllü foto muhabir Cemal Köyük'ün katıldığı  "Ula'da Fotoğraf Peşinde" etkinliği 16 Aralık Perşembe günü Ula'da gerçekleştirildi. Birçok programdan öğrencimizin katıldığı etkinlik kapsamında öğrencilerimiz Ula'da yürüyüş yaparak fotoğraf çektiler. Ula Belediyesi önünde mola veren öğrencilerimiz Ula Belediye Başkanı Özay Türkler'in ikram sürprizi ile karşılaştılar. Ula'daki gençlik merkezini ve Elkızı dizi setini de ziyaret eden öğrenciler, etkinlik kapsamında, Ula'nın mimarisi, dokusu, sokaklarını ve birbirlerini Cemal Köyük ile birlikte fotoğraflayarak, fotoğrafçının deneyimlerinden faydalanma fırsatı buldular.

Son Güncelleme Tarihi : 16.11.2022 14:41 Okunma Sayısı : 1084